Direktlänk till inlägg 24 maj 2010

Ta mig fan! Plötsligt händer det visst!!

Av aretsmama - 24 maj 2010 18:19

Kära Triss pr-avdelning!

Jag ber tusen gånger om ursäkt för de hårda ord jag vräkte ut över er och er reklambyrås val av reklam. Jag skrev någonting i stil med "plötsligt händer det my ass!"

Nu vet jag att ni har rätt. Nej, jag har (ännu?) inte vunnit 25 000 kr/månaden i 25 år. Men jag har dragit högsta vinsten på annat håll. Ni förstår kära pr-avdelning, att i ett drygt år (ja egentligen ännu längre än så) har jag väntat på att få komma till Neuropsykiatriska teamet med min yngsta son som troligen kommer att diagnostiseras med ADHD och Autism. Idag har jag varit där!!!!!

Det är 2½ år sedan vi först kom i kontakt med barnpsykolog för att jag misstänkte att min minsting skiljde sig från mängden. NU har remisserna hit och dit hittat rätt och vi hamnade överst i högen. Och nu har vi alltså varit där. Och mött helt fantastiska människor. En specialpedagog och en psykolog med inriktning på autism. De var lugna, hjärtliga och urtrevliga och min lille skrutt gick omkring och sken som en sol och busade som vanligt med mig, och även lite med dem. Så jaa, plötsligt - eller snarare ÄNTLIGEN- så händer det!

Kära Trisslotts PR-avdelning, jag ska fortsätta mitt ursäktande eftersom jag har fler saker att beta av.

Jo ni förstår, JAG HAR FÅTT JOBB!!! Och inte vilket jobb som helst, utan ett jobb som jag verkligen, verkligen ville ha och som hamnar inom mitt utbildningsområde. Så imorgon ska jag dit och träffa mina nya arbetskamrater och skriva papper. Jag kommer attjobba heltid. Jag kommer att kunna försörja min familj. Jag kommer att träffa vuxet folk. Jag kommer att känna mig "nyttig" igen.

Så, jag står här med sänkt huvud och rodnar. Ni har rätt. Jag har fel. Plötsligt händer det visst!

Och slutligen alla reklamare, jag ska vara barnfri i fyra dagar!!!! Det kära PR-avdelning har aldrig hänt. Men nu; plötsligt händer det! Nu åker jag UTAN BARN på kongress i Stockholm. Där jag inte bara får intressanta (barnfria) dagar utan även får möjlighet att träffa massa gamla vänner som jag inte träffat sedan jag flyttat därifrån.

Jag lovar att aldrig mer svära över er! Jag lovar att alltid försvara er när någon hävdar att "plötsligt händer det, my ass!". Är det förresten så att ni vill skicka en lott till mig med vinst på 25000kr/mån i 25 år så går det alldeles utmärkt att maila mig så lovar jag att snarast lämna ifrån mig mina adressuppgifter.

Så jo, alla Trisstvivlare och andra varelser: plötsligt händer det faktiskt!!!

Jag kan också meddela både Pr-avdelning och eventuella andra läsare att myten är ingen myt - det är en sanning: Man får huvudvärk dagen efter champagne. Men det är det definitivt värt!!!

 

Plötsligt händer det! Banne mig!

 
 
Ingen bild

inger k

24 maj 2010 18:42

GRATTIS till jobbet!!
Om jag var dig skulle jag köpa mig en trisslott :)

 
xecute

xecute

24 maj 2010 19:04

ja, tammefan! Och det finns ingen jag vet om som är mer värd allt detta än du!!!

http://xecute.bloggplatsen.se

 
riesling

riesling

24 maj 2010 20:51

Tjoho! Yippie! Jösses jäklar! Och SUPERGRATTIS!!!
Efter regn kommer sol och alla andra floskler i en lång rad! Du verkar vara så supervärd allt som du håvar in nu! Njut, min vän!!

http://riesling.bloggplatsen.se

 
Eva

Eva

24 maj 2010 21:38

Grattis! Till nya jobbet, hoppas att du kommer trivas! Grattis att ni äntligen fick komma till NPF-teamet! Jag håller med Inger, rusa ner till närmsta kiosk och inhandla en trisslott, så kanske det plötsligt händer....
Eva

http://www.stayingalive.bloggplatsen.se

 
Kristin

Kristin

24 maj 2010 22:18

Japp,jag instämmer. Lika bra att köpa en triss när du ändå har flyt. varför missa chansen?!?!

http://littlemissred.blogspot.com

 
Katarina

Katarina

25 maj 2010 16:15

Jag riktigt ryser när jag kan känna lyckan mellan dina rader!
Jag kan inte annat än gratulera i mängder. Grattis!

http://endastgossar.bloggagratis.se

 
Bea

Bea

25 maj 2010 16:48

Tack alla snälla! Och Inger och co, jag borde nog köpa en trisslott förstås - de är t.o.m nästan skyldiga mig en vinst nu med tanke på all reklam :)- men jag har ju inte fått lönen ännu. Så i dagsläget prioriterar jag räkningar och mat. Men SEN, när första lönen kommit.... Ja, jag hör av mig när jag har ännu fler hyllningar till Trisslotteriet.

http://aretsmama.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av aretsmama - 13 juni 2013 19:41


Livet som autistförälder del 20468, typ. Jävla förbannade byråkrati    Eller ”jävla förbannade brist på förståelse”   Att mötas av byråkrati och blanketter är surt. Men att mötas av argumentet "så har många det" när man vänder sig...

Av aretsmama - 8 februari 2013 16:38

Ikväll är det ett år sedan min "en gång svägerska, alltid svägerska", extralillasyster och djupt saknade vän med det bubblande skrattet somnade ifrån jorden och lämnade oss kvar, i förtvivlan. Jag är säker på att jag såg världen mörkna lite den kvä...

Av aretsmama - 9 februari 2012 19:35


      Med förtvivlan i bröstet skriver jag nu att en mamma och en pappa har mist sin älskade dotter. En alldeles för liten gosse med rött hår har inte längre någon mamma kvar. En man har förlorat sin älskade livskamrat efter ett nästan bara p...

Av aretsmama - 1 februari 2012 21:15


Idag har jag gjort något jag inte gjort på minst två år. Jag har varit sorgsen över att Edvin är autistisk. Jag fick mail med filmer och foton av pappa på när mina barn var små. Alltså riktigt små, max två-tre år. Så söta! Och så små. När jag tit...

Av aretsmama - 23 januari 2012 19:45


Min blogg snittar på fem läsare dagligen.     (Och all eloge och tacksamhet till dessa enträgna människor som besöker en blogg som inte bloggas på. Tack till er!)   Men nu.....! Det är helt fantastiskt! För första gången är det inte en egotri...

Ovido - Quiz & Flashcards